Totalt antall sidevisninger

onsdag 25. januar 2017

Rookie: Stein Morten LierBoken handler om Tinius, en 14 år gammel gutt som driver med amerikansk fotball og parkour. Han er forelsket i en jente i klassen som heter Malin og hacker seg inn på facebooken hennes. Der finner han ut at hun har kontakt med en eldre mann som går under et alias, Andreas Lund. Han påstår at han driver et modellbyrå. I området er det en overgriper som har lokket flere jenter inn i bilen hans, og Andreas Lund passer beskrivningen av han. Tinius prøver å finne ut hvem Andreas Lund egentlig er, og det er da alt går galt.

 

Stein Morten Lier (f. 1967) begynte som dokumentarforfatter i 2002 med "En reisende i drap", en bok om faren som var privatetterforsker og het Leif A. Lier. Siden 2004 har han skrevet åtte ulike spenningsromaner.

Boken er på 150 sider. Aktive personer er Tinius, moren hans, Magnar, Sander, Malin og Trond.

Jeg anbefaler denne boken for alle over 12 siden den er så lett og lese, men den har litt mye vold i seg. Jeg tror at denne boka har et budskap til alle som bruker sosiale medier, og jeg tror at boka handler om at alle ikke er den man utgir seg for å være på nettet. Man må ikke møte noen man bare kjenner fra nettet.

Jeg synes at denne boken er spennende fordi den har et tema som kan være relevant nå til dags, med sosiale medier og farene ved det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar