Totalt antall sidevisninger

onsdag 25. januar 2017

Marlene Evensen - Det typisk ungdomslivet


Det typiske ungdomslivet
 Marlena Evensen er en bra bok, hvorfor? Den har spenning, drama og romantikk. Pluss det er en hel serie. Det er seks bøker i serien som passer for jenter, hvorfor? Fordi det er jenter som vil ha det perfektet skoleballet der de danser med 10. klasse gutter imens de går i 9. klasse. Marlena og bestevennene hennes, Minda og Emma, sendte mail til guttene de likte anonymt. Guttene ble nysgjerrige på hvem som gjemte seg bak en pcskjermen og derfor mailet de jentene tilbake, men på ballet tok toget en annen vei enn jentene hadde planlagt. Om forfatteren    

Forfatteren av denne boken er Ingunn Aamodt. Hun er en norsk forfatter, illustratør, kunst & håndverk utdannet lærer, og hun har også jobbet i barnehagen i flere år, men nå er hun en forfatter på heltid. Bøker hun skriver er barne- og ungdomslitteratur. Alderen hennes er 51 år. Den første boka hun skrev var i 1998. Til sammen har hun skrevet mer enn 50 bøker. 

Annet
Sjangeren boken er en ungdomsroman. Temaet er drama og romantikk. Jeg har ikke lest noe annet av forfatteren, men jeg kunne tenke meg det. Virkemidler er det ikke så mye av i boka, men det er noen som f. eks sammenlikning der det ble sagt «de er som tatt ut av en skrekkfilm begge to». Noen ganger så bruker de virkemidlet utrop. 
Saba Ghafoor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar