Totalt antall sidevisninger

tirsdag 30. august 2011

AGENDA X REVY 2011

Har du lyst til å spille i revy og er mellom15 og 25 år? Vil du være med på workshop med Ali Djabbari?
Audition mandag 5. september på Agenda X i Storgaten.
Du kan delta på skriveverksted 7. og 14. september. NB: Teksten kan bli brukt i revyen. Les mer her:
agenda x

mandag 29. august 2011

Moro med tall!!

Tirsdag 6. september kl.21.30 begynner et populærvitenskapelig underholdningsprogram om tall. (1:10) på NRK 3. Matematiker og programleder Jo Røislien tar oss med på en reise inn i tallenes verden. I det første programmet drar Jo til Las Vegas for å finne ut hvordan man vinner i spill, og for å snakke med en privatdetektiv som avslørte verdens mest kjente korttellere.


Lenke til SIFFER

fredag 26. august 2011

Svenne; Per Nilsson

Dette er en viktig bok sett i lys av hendelsene 22.juli i år!
17 år gamle Svenne blir helt tilfeldig dratt inn i et politisk spill, der nynasisme med en sterk og karismatisk leder bruker og misbruker Svenne.

Leserne blir trukket inn i og får oppleve politiske systembygging gjennom kursing av unge mennesker, der hevn, hat, vold og mord er virkemidler. Dette er sprengstoff og stor litteratur, som både engasjerer og provoserer. For fiksjonen ligger skremmende tett inn til virkeligheten. Også i det politiske livet i Norge.

tirsdag 16. august 2011

SAGAEN OM DARREN SHAN

Sagaen om Darren Shan (kalles for The Cirque Du Freak Series i USA) er en rekke på tolv romaner skrevet av Darren Shan for ungdom som handler om vampyrer. Den første boken, Skrekkens sirkus, kom ut i januar 2000 og fikk stor oppmerksomhet, spesielt da filmrettigheten ble kjøpt av Warner Bros. Bøkene om Darren Shan har blitt solgt over hele verden i 33 land og oversatt til over 20 språk.


Dette handler den første boken om:
Trailer fra filmen
Bøkene finner du i skolebiblioteket. de er veldig populære så du må være raskt ute!